JORNADES EUROPEES D'ARQUEOLOGIA

Jornades Europees d'Arqueologia 2022

17, 18 i 19 de juny

Com cada any des del 2010, el Ministeri de Cultura francès impulsa unes Jornades Nacionals d'Arqueologia, coordinades per l'INRAP (Institut Nacional d'Investigacions Preventives francès). Aquestes jornades han anat més enllà de les fronteres franceses, sumant-se a la iniciativa països d'arreu d'Europa, convertint-se en les Jornades Europees d'Arqueologia (JEA). 

L'objectiu d'aquestes jornades és la promoció i visualització de tots aquells treballs relacionats amb l'arqueologia. Es vol fer arribar a un gran públic, tot el coneixement disponible d'aquesta disciplina, juntament amb el descobriment, o redescobriment del patrimoni territorial i de la història. Participen jaciments arqueològics, museus, centres arxivístics, laboratoris, tots junts per aportar iniciatives originals i innovadores al servei de l'arqueologia.

L'any passat, donada la situació d'alerta sanitària per la COVID-19, les jornades es van haver de fer pràcticament en línia... Aquest any, però, els museus i jaciments de Catalunya celebraran aquestes jornades recuperant la presencialitat i tornant a contagiar amb l'interès la història i l'arqueologia a tots els seus visitants.

El Museu d'Arqueologia de Catalunya participa també en aquesta edició, juntament amb els membres de l'Arqueoxarxa. Hi haurà continguts disponibles al web de l'INRAP i al propi web de l'Arqueoxarxa a l'apartat d'agenda.

DADES DE L'ACTIVITAT
On Museus i jaciments de l'Arqueoxarxa
Hora 00:00:00
Durada Segons activitat i equipament
Preu Gratuït
PROGRAMA D'ACTIVITATS
NOM DE L'ARXIU MIDA DE L'ARXIU
Programa d'activitats JEA 2021 3 MB