Castell

El Museu d'Arqueologia de Catalunya - Ullastret gestiona el poblat ibèric de Castell de Palamós, un important enclavament en les rutes comercials desenvolupades al voltant de la ciutat grega d’Empúries i Ullastret.

Indiketa, Ultibeles i Bintar, una visita singular a Ullastret

Vine a recordar com vivien els ibers en el seu poblat de Puig de Sant Andreu. Indiketa , una antiga habitant íbera d’Ullastret, acompanyada dels seus veïns Ultibeles i Bintar , us conviden a passejar pel jaciment i a rememorar plegats un moment clau de la història: l'arribada dels romans.

+ info

oferta_educativa_ullastret_medium

Els serveis pedagògics del MAC ofereixen a la comunitat educativa un ampli ventall d’activitats adaptades a tots els cicles formatius, des de l’educació infantil fins a batxillerat. La visita permet descobrir com era la vida en un poblat neolític i quins són els trets fonamentals d’aquesta cultura al nord-est de Catalunya, i els tallers didàctics   aproparan els alumnes a la cultura ibèrica mitjançant la participació en activitats pràctiques que els pobladors d’Ullastret devien fer habitualment.

Consulta el programa educatiu

Publicacions en línia

cypsela

Cypsela

Cypsela és una publicació bianual editada pel Museu d’Arqueologia de Catalunya des de l'any 1976, centrada en treballs científics de recerca sobre la prehistòria i la protohistòria de Catalunya i de la mediterrània occidental fins al final de l'època ibèrica.

Vés a la revista >

empúries

Empúries

Empúries és una publicació bianual que edita el Museu d’Arqueologia de Catalunya des de l'any 1939. Inclou treballs científics de recerca generals sobre el món clàssic i l'antiguitat tardana de Catalunya i de la Mediterrània occidental fins l'alta edat mitjana.

Vés a la revista >

Més publicacions del MAC Ullastret >