Jocs

El misteri de la Variscita

T‘atreveixes a endinsar-te en les profunditats de les Mines? Has estat escollit pel Consell per tal de recuperar la nostra deessa Vega. Segueix les recomanacions del bruixot de la tribu, en Tercae!

Accedeix

El pou artesà

T’has preguntat mai d’on ve l’aigua dels nostres pous? Amb aquesta senzilla animació descobriràs com i perquè podem extreure aigua del nostre subsòl.

Accedeix  

La Venus de Gavà

Completa la imatge d’aquesta deessa de la fertilitat de més de 5000 anys i descobreix perquè té aquesta forma tan curiosa.

Accedeix  

Perquè han d’excavar els arqueòlegs

Has pensat mai en convertir-te en arqueòleg? Et volem ajudar a entendre com es formen els jaciments arqueològics i com els trobem avui en dia.

Accedeix

Visita al Parc Arqueològic Mines de Gavà

Reviu l'experiència d´investigar, en una expedició arqueològica, com era la vida fa 6.000 anys i endinsa´t en la màgia de les mines en galeria més antigues d´Europa. + info

edu

El Servei Pedagògic del Parc Arqueològic Mines de Gavà   té per objectiu difondre un patrimoni cultural únic a Europa i d’oferir activitats i recursos didàctics de qualitat a la comunitat educativa de Catalunya i arreu. A través d’un ampli ventall d’activitats ens adaptem a les exigències curriculars dels diferents nivells educatius i necessitats específiques d’aprenentatge.

Consulta el programa educatiu

Resource Guide - Parc Arqueològic de Gavà

guia recursos

Cultural and educational resources guide. In Catalan.

Download (pdf)

Parc Arqueològic Mines de Gavà

gava

Brochure with the main areas of the archaeological park. In Catalan.

Dowload (pdf)