excavacions a la Draga

In order to know the past of the whole region of Pla de l'Estany, the museum manages other heritage sites.

The visit to the Neolithic Village  lets us know first hand how a Neolithic community lived throught the reconstructions of houses and workshops that they organized.

Walking through Vilauba Roman Villa and Roman kilns of Ermedàs we will understand part of the economic and social dynamics of the area in Roman times.

Visita al Museu Arqueològic Comarcal de Banyoles      

Visita comentada al Museu Arqueològic on farem un repàs a la història de la comarca del Pla de l’Estany des de les èpoques més remotes fins a l’edat mitjana, sota el guiatge d’un expert.

Durada : 1.30 h
Grups : màxim 25-30 persones
Preu : 2 € per persona (grups inferior a 20 persones 40 €). Al preu del guiatge cal afegir el de l’entrada al museu ( 1 € per persona en el cas de grups a partir de 10 persones).

Informació i reserves : comunicaciomuseus@ajbanyoles.org | Tel. 972 57 44 67

Visita al Parc Arqueològic Poblat Neolític de la Draga

Visita a l'únic jaciment neolític d'ambient lacustre de la península Ibèrica. Podrem accedir a les reconstruccions de les cabanes prehistòriques i descobrirem la vida quotidiana dels seus habitants, què menjaven, què caçaven, què cultivaven, quins estris i eines tenien, etc.

Dates : primer diumenge de mes
Punt de trobada: Parc Arqueològic Poblat Neolític de la Draga (Banyoles)
Hora : a les 12 h
Durada: 1 h
Preu (inclosa la visita guiada): 4 €. Majors de 65 anys: 2,5 €. Menors de 6 anys: entrada gratuïta. Visita i demostració: 6 €

Informació :   Arqueolític. Tel. 972 57 64 99 | 609 13 50 77

Més informació sobre la Draga >

EXCAVEM-LOS!

El Museu Arqueològic Comarcal de Banyoles proposa un seguit d’activitats adreçades a grups escolars, per conèixer a fons el patrimoni històric de la comarca del Pla de l’Estany.

El Museu està ple d’història i d’objectes arqueològics   que ens transportaran al passat.

Consulta el programa educatiu