Jocs

El misteri de la Variscita

T‘atreveixes a endinsar-te en les profunditats de les Mines? Has estat escollit pel Consell per tal de recuperar la nostra deessa Vega. Segueix les recomanacions del bruixot de la tribu, en Tercae!

Accedeix

El pou artesà

T’has preguntat mai d’on ve l’aigua dels nostres pous? Amb aquesta senzilla animació descobriràs com i perquè podem extreure aigua del nostre subsòl.

Accedeix  

La Venus de Gavà

Completa la imatge d’aquesta deessa de la fertilitat de més de 5000 anys i descobreix perquè té aquesta forma tan curiosa.

Accedeix  

Perquè han d’excavar els arqueòlegs

Has pensat mai en convertir-te en arqueòleg? Et volem ajudar a entendre com es formen els jaciments arqueològics i com els trobem avui en dia.

Accedeix

Visita al Parque Arqueológico Minas de Gavà

Revive la experiencia de investigar, en una expedición arqueológica, cómo era la vida hace más de 6.000 año y adentrarte en la magia de las minas en galería más antiguas de Europa. + info

edu

El Servicio Pedagógico del Parc Arqueològic Mines de Gavà tiene por objetivo difundir un patrimonio cultural único en Europa y ofrecer actividades y recursos didácticos de calidad a la comunidad educativa de Catalunya. A través de un amplio abanico de actividades nos adaptados a las exigencias curriculares de los distintos niveles educativos y necesidades específicas de aprendizaje.

Consulta el programa educativo

Guía de recursos - Parque Arqueológico de Gavà

guia recursos

Guía de recursos culturales y didácticos del Parque Arqueológico de Gavà. En catalán.

Descárgate el pdf

Parc Arqueològic Mines de Gavà

gava

Tríptico con información sobre del Parque Arqueológico. En catalán.

Descárgate el pdf