Museu d'Arqueologia Salvador Vilaseca de Reus

La important col·lecció que s’exposa mostra les troballes paleontològiques i arqueològiques més representatives de totes les cultures prehistòriques i antigues que van habitar la comarca del Baix Camp i el territori veí.

La gènesi de l’actual museu té origen en la col·lecció personal del prehistoriador i primer director del museu, Salvador Vilaseca, que es pot admirar juntament amb materials excepcionals com restes d’animals quaternaris, l’extraordinària col·lecció de peces de la cova sepulcral eneolítica del cau d’en Serra, les col·leccions dels camps, el gravat d’una cérvola, entre d’altres. Tot plegat, un excepcional testimoni arqueològic i paleontològic de la comarca.

Activitats

D’Hèrcules a Superman

Taller familiar de mitologia grecorromana que ens permetrà viatjar a través del temps per descobrir els mites del món clàssic i la seva relació amb el nostre dia a dia.

 

La prehistòria a cau d’orella

Taller familiar d’introducció a la prehistòria a través dels sons i la música. Un conte ens transportarà al món màgic de la música, els sons i els instruments que els alumnes podran escoltar i gaudir.

 

Educació

Des del museu, s’ofereix a la comunitat educativa la possibilitat d’apropar-se a l’arqueologia i la història a través d’una sèrie d’activitats i visites adaptades als diversos nivells educatius.

Consulta amb el museu 


Tarifes Museu d'Arqueologia Salvador Vilaseca de Reus
Veure en el mapa

ADREÇA

Raval de Santa Anna, 59

43201 - Reus

Tarragona

HORARIS

De dimarts a dissabte

de 10:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:00 h

Diumenges i dilluns

Tancat

Divendres Sant i Dilluns de Pasqua, 1 de maig, 29 de juny, 15 d’agost, 11 i 25 de setembre i 6, 8, 24,25, 26 i 31 de desembre

Tancat

CONTACTE

Tel. 977 01 06 60
E-mail museu@reuscultura.cat
Serveis Museu d'Arqueologia Salvador Vilaseca de Reus
Twitter
Facebook