JOCS HISTÒRICS

Arcana i el talismà perdut!

L'Arcana és una arqueòloga, inventora i aventurera que ha descobert l'existència del Talismà Perdut. Aquest és un objecte al qual se li atribueix un poder desconegut i s'ha de trobar abans que desaparegui!

En aquest joc per equips, els jugadors hauran de fer pinya per anar superant tots els reptes que se'ls hi proposin. Hauran de jugar en una cursa contra rellotge contra el canvi climàtic i els furtius, que poden fer desaparèixer aquest objecte tan preuat!

Una experiència lúdica cooperativa per fer en família o a classe. Aquest joc vol potenciar les capacitats del treball en equip i és per aquesta raó que us animem a connectar-vos amb altres famílies, o grups, per anar completant els reptes amb que es troba l’Arcana. Podeu posar-vos en contacte per videotrucada, o amb qualsevol element de comunicació entre vosaltres, per compartir les informacions claus que cada equip descobrirà.

 

Modalitat familiar!

Cada família juga a casa seva, a través d’un ordinador o chromebook, i es connecta amb l’altra per superar els reptes de forma cooperativa. Recordeu que necessitareu comunicar-vos per resoldre les proves.

Modalitat escolar! 

Jugareu des de casa o a l’aula de forma cooperativa per equips. Si és des de casa, el/la docent crearà una sessió amb una plataforma de videotrucada que permeti fer grups (Jitsi, Zoom, per exemple). D'aquesta manera, la persona docent podrà comprovar com van jugant i donar suport si escau. Si és des de l’aula, cada equip haurà de tenir un ordinador o chromebook.

 

Edats recomanades:

Cicle mitjà: 7-9 anys. Es recomana que l'activitat sigui guiada.

Cicle superior: 10-12 anys. Poden fer l'activitat de forma autònoma.

Inicia la teva aventura!

DADES DE L'ACTIVITAT
On En línia
Hora 09:50:17
Durada 40 min
Preu Gratuït