Itineraris


Els primers pobladors

Un viatge a la prehistòria que permet conèixer l’evolució humana des dels primers homínids que habitaven les nostres terres fins als primers assentaments sedentaris.

Entra

Els ibers

El desenvolupament de la cultura ibèrica a Catalunya entre els segles VI-I aC, va suposar la incorporació de les nostres terres al concert de les civilitzacions històriques mediterrànies i ens ha llegat un patrimoni arqueològic tan monumental com espectacular.

Entra

Els colonitzadors

La nostra realitat seria impossible d’entendre sense un període fonamental de la història mediterrània, un període d’esplendor en el que diverses cultures i civilitzacions naveguen per les aigües mediterrànies a la recerca de nous emplaçaments i de contactes comercials.

Entra

Els romans

L’arribada dels romans el 218 aC, després de la victòria de les tropes romanes a la Segona Guerra Púnica contra cartaginesos, va suposar l’establiment a les nostres terres d’una nova cultura. Una nova cultura que s'estendria per tot el Mediterrani.

Entra

Edat mitjana

Castells, monestirs i fortificacions han esdevingut testimonis d’excepció de l’Edat Mitjana.

Entra

Edat moderna

L’edat moderna va ser un període de vital rellevància per la història que va comportar el trencament amb les estructures de l’Antic Règim en pro d’una nova societat i unes noves formes de vida.

Entra