Vil·la Romana dels Munts (Altafulla)

Dedicada principalment a la producció agrària, la vil·la romana dels Munts està formada per construccions bellament decorades. La seva ocupació es situa cronològicament entre el regnat d’August i la fi del Imperi Romà.

El complex estava estratègicament situat en un petit turó proper a la costa i la desembocadura del riu Gaià. Les mercaderies que en sortien podien ser transportades directament a través del comerç marítim o terrestre emprant la Via Augusta, al costat mateix de la qual s’ubicava la població.

Els materials extrets de les diverses campanyes arqueològiques es conserven en el Museu Nacional d’Arqueologia de Tarragona.

Activitats

Caius i Faustina et conviden a la vil·la

En aquesta visita teatralitzada, els propietaris de la vil·la romana dels Munts us conviden a conèixer i participar en el que devia ser la vida quotidiana en aquell entorn a l’època romana.

+ info

Us portem a l'hortus!

Voleu conèixer com eren els jardins i els horts romans? Voleu saber quines espècies s’hi plantaven i quin usos tenien? Us proposem que vingueu en família a l’hortus experimental de la vil·la romana dels Munts on podreu conèixer de primera mà, com eren, quines especies es cultivaven i quines tasques s’hi feien.  

+ info


Vil·la Romana dels Munts (Altafulla) - Tarifes
Vil·la Romana dels Munts (Altafulla) - Serveis
Twitter
Facebook