excavacions a la Draga

Per tal de conèixer globalment el passat del Pla de l’Estany, el Museu Arqueològic gestiona altres espais patrimonials.

Visitant el poblat neolític de la Draga podrem conèixer de primera mà com vivia una comunitat neolítica, gràcies a les reconstruccions de cases i als tallers que s’hi organitzen.

Passejant per la vil·la romana de Vilauba i els forns romans d’Ermedàs comprendrem part de les dinàmiques econòmiques i socials de la zona durant l’època romana.

Visita al Museu Arqueològic Comarcal de Banyoles      

Visita comentada al Museu Arqueològic on farem un repàs a la història de la comarca del Pla de l’Estany des de les èpoques més remotes fins a l’edat mitjana, sota el guiatge d’un expert.

Durada : 1.30 h
Grups : màxim 25-30 persones
Preu : 2 € per persona (grups inferior a 20 persones 40 €). Al preu del guiatge cal afegir el de l’entrada al museu ( 1 € per persona en el cas de grups a partir de 10 persones).

Informació i reserves : comunicaciomuseus@ajbanyoles.org | Tel. 972 57 44 67

Visita al Parc Arqueològic Poblat Neolític de la Draga

Visita a l'únic jaciment neolític d'ambient lacustre de la península Ibèrica. Podrem accedir a les reconstruccions de les cabanes prehistòriques i descobrirem la vida quotidiana dels seus habitants, què menjaven, què caçaven, què cultivaven, quins estris i eines tenien, etc.

Dates : primer diumenge de mes
Punt de trobada: Parc Arqueològic Poblat Neolític de la Draga (Banyoles)
Hora : a les 12 h
Durada: 1 h
Preu (inclosa la visita guiada): 4 €. Majors de 65 anys: 2,5 €. Menors de 6 anys: entrada gratuïta. Visita i demostració: 6 €

Informació :   Arqueolític. Tel. 972 57 64 99 | 609 13 50 77

Més informació sobre la Draga >

EXCAVEM-LOS!

El Museu Arqueològic Comarcal de Banyoles proposa un seguit d’activitats adreçades a grups escolars, per conèixer a fons el patrimoni històric de la comarca del Pla de l’Estany.

El Museu està ple d’història i d’objectes arqueològics   que ens transportaran al passat.

Consulta el programa educatiu