PLA D'ALMATA

El projecte museològic del Museu de la Noguera contempla altres jaciments de la ciutat de Balaguer que expliquen més abastament una part concreta del discurs general del museu. Així gestiona altres jaciments com el Pla d'Almatà, on explicar la ciutat andalusina i el Castell Formós que presenta el poder tant en època islàmica com en època feudal.

El Museu proposa, un cop visitades les sales de síntesi, una sèrie d'itineraris que han de completar el discurs de l'exposició permanent a través de l'experimentació i de la delectació directa dels conceptes històrics.

Vés als itineraris del web del Museu

Hisn Balagî-Balaguer. De la madîna a la ciutat

Visita a l'exposició permanent del Museu de La Noguera, en la que entendrem la influència que va tenir l'Islam en el territori que avui coneixem com Catalunya.

+ info

Visita del museu i del conjunt monumental

Un recorregut conjunt al Museu i els monuments més emblemàtics de la Balaguer medieval.

+ info

Museu-de-La-Noguera_museum_line

Les activitats educatives del Museu de la Noguera estan directament relacionades amb les línies d'investigació del museu. El seu objectiu és fomentar una actitud crítica i positiva dels alumnes envers el patrimoni, la seva conservació i, especialment, el respecte envers altres cultures.

consulta el programa educatiu