badalona-jaciments

The Museum of Badalona goes beyond the walls of their headquarters, thus comprising an open-air museum in which to explore other monuments and places that help us to understand the past and present of the city of Badalona.

Visita al Museu: Termes i Decumanus i exposició permanent

Al subsòl del Museu es conserven 3.400 m 2 de restes de la ciutat romana de Baetulo , un conjunt excepcional tant per la seva extensió com per l’espectacularitat d’alguns elements i la seva innovadora museografia.

+ info

Ciutat romana de Baetulo

La gran quantitat de restes d’època romana trobades a Badalona i la posterior museïtzació d’alguns d’aquests espais permeten fer diverses visites i recorreguts que complementen la visita a l’exposició permanent Badalona, ciutat romana.

+ info

Dalt de la Vila, de l’edat mitjana a l’època moderna

Visita guiada a l’actual barri de Dalt de la Vila, un reflex de la gènesi de la mateixa ciutat de Badalona, no tan sols perquè en els seus fonaments hi ha les restes de l’antiga ciutat romana de Baetulo, sinó també perquè els seus carrers són un testimoni viu de l’evolució de Badalona fins al segle XVIII.

+ info

Visita al poblat ibèric del Turó d’en Boscà

El territori de Badalona va estar habitat pels ibers molt abans de l’arribada dels romans. La visita a aquest espai privilegiat on s’ubica el seu poblat, del segle IV aC, ens permetrà, a més de gaudir d’unes fantàstiques vistes panoràmiques, introduir-nos en diversos aspectes de la cultura ibera.

+ info

nens jugant amb fang

Els serveis educatius del Museu de Badalona ofereixen tota una sèrie de visites tant a la seu central com a la resta de seccions per apropar els alumnes a la vida romana, però també a d’altres períodes de la història de la ciutat.

Consulta el programa educatiu

Baetulo - Badalona Roman City

badalona

Brochure with information about the Museum and affiliated sites (in Catalan).

Download [pdf]